ZOEKEN

KunSTarter.nl informatie

i

Het beste overzicht van de Nederlandse kunstschilders

Kunstschilders

KunSTarter.nl is in 2012 begonnen met een overzicht van kunstschilders gecategoriseerd op: stijl, onderwerp, techniek/ materiaal en regio. Al deze categorieën zijn verdeeld in vier pagina's met subcategorieën om een extra duidelijk overzicht te geven van de kunstschilders in Nederland en België. Op deze manier stelt KunSTarter.nl kunstliefhebbers beter in staat te vinden wat zij zoeken.
Inmiddels is KunSTarter.nl uitgegroeid tot het beste overzicht van de Nederlandse kunstschilders.
KunSTarter.nl is er op gericht om liefhebbers van de Nederlandse schilderkunst een duidelijk overzicht te bieden van kwalitatieve en professionele kunstschilders.

Kunstenaars beelden en sculpturen

Vanwege de grote vraag om ook een overzicht te bieden van Nederlandse kunstenaars op gebied van beelden en sculpturen heeft KunSTarter.nl de website begin 2016 uitgebreid. Ook hier bieden we een overzicht verdeeld in vier categorieën: stijl, onderwerp, materiaal en regio.

Verzoek om links toe te voegen

Iedere kunstschilder kan een linkverzoek indienen. Of de link daadwerkelijk geplaatst wordt is afhankelijk van de kwaliteit van uw website. Er wordt o.a. gekeken naar de functionaliteit van uw website, is deze gebruiksvriendelijk, geschikt voor mobiele apparaten en heeft de website geen irritante reclame of pop-up vensters, dan is de kans groter dat uw link geplaatst wordt.
Er wordt ook er kritisch gekeken naar de kwaliteit van de schilderijen en tekeningen die op de website staan.
Nadat alle bovenstaande criteria is beoordeeld, wordt er een afweging gemaakt of uw website een goede aanvulling is voor een linkplaatsing op KunSTarter.nl.

U kunt hier een link verzoek indienen.